Da' pe noi de ce nu ne-au luat?

,,Da’ pe noi de ce nu ne-au luat?’’

Cu aceasta intrebare am ajuns la al treilea proiect. Și de această dată, copiii de la Școala Gimnazială Șoldanu ne-au ales pe noi. După ce au aflat de excursia copiilor din satul ,cel mai’ vecin, cărora împreună cu voi le-am oferit luna trecută excursia la București, am aflat că au adresat dascălilor lor ,,de ce-ul’’ plin de candoarea copilărească ,,-Da’ pe noi de ce nu ne-au luat?’’

Mai în glumă ,mai în serios, deși numărul lor ne-a …speriat puțin și pe noi, este vorba de această dată de 134 de copii, ne-am adunat curajul și am decis să pornim în această nouă misune și aventură deopotrivă. Condiția socială a acestor copii nu este foarte diferită de cea a vecinilor lor și nici ei nu au fost în vreo excursie organizată cu școala.

Programul excursiei va fi același și va include vizitarea Muzeului Antipa, Muzeului Țiriac Collection, Grădinii Zoologice București și o oprire pentru un HappyMeal. :) Ne dorim să-i aducem pe copii in Bucuresti spre finele lunii ianuarie, în funcție și de condițiile meteo.

Un prim pas în strângerea fondurilor l-am făcut cu ajutorul celor care la începutul acestui an ne-ați ajutat cu formularele de 2%, sume care vor acoperi transportul și masa pentru cei 24 de copii din clasa Pregătitoare de la Școala Gimnazială Șoldanu din totalul celor 134 de copii.

Pentru a putea duce în excursie toți copii mai avem nevoie de 3960 lei – câte 40 lei/copil (28 lei transport+10 lei masa+2 lei album).
Mai jos sunt toti copiii. Vă puteti alege din lista unul sau mai mulți copii pentru care puteți dona suma necesară mesei și transportului sau doar a uneia dintre ele sau ne puteți ajuta și cu puțină mediatizare printre cei care vă sunt alături și ar putea susține acest proiect .
Sumele donate se pot vira în contul Asociației cu specificarea copilului pentru care s-a făcut donația.
Asociatia Investim in Amintiri
Cont (in lei) RO85 BTRL RONC RT03 4110 2701
Cont (in euro) RO35 BTRL EURC RT03 4110 2701
Banca Transilvania

Noi vom actualiza periodic lista și vă vom ține la curent, ca de obicei, cu derularea proiectului.

Vă mulțumim anticipat pentru susținere și vă asigurăm că fiecare bănuț contează și va fi prețuit!
Cu alese mulțumiri Ane, Cristina, Alex și Adi