Despre noi

Despre noi

Chiar dacă suntem diferiți, chiar dacă fiecare dintre noi are propriul său drum în viață, propria devenire marcată de dorințele și nevoile sale, care, deși egoiste în cea mai mare parte, sunt totuși firești, natura ființei umane rămâne plină de virtuți: întotdeauna vom avea capacitatea de a ne preocupa și de a vrea să facem ceva pentru a ajuta o altă ființă.

Pe cărarea dezvoltării noastre morale, sociale, spirituale suntem meniți a învăța, a înțelege, a simți, a corela varii sisteme de gândire, de valori, astfel încât să ne construim poziția optimă de "a exista" frumos în lumea înconjurătoare sau cât de frumos se poate...

Însă din tot ceea ce putem obține la nivel intelectual și emoțional nimic nu este mai important ca bunătatea, empatia, umanitatea .

Dacă vom decide că avem scopuri mai mari ca acestea, e posibil să ne fi pierdut calea.

Se naște întrebarea, naturala de altfel, dacă asta înseamnă că ar trebui să ne punem întreaga viață în slujba celorlalți. Răspunsul cu caracter general e nu, cu siguranță! Nu asta înseamnă. Însă ceea ce înseamnă este că atunci când oportunitatea de a ajuta pe cineva ne iese în cale, să nu fim prea obosiți, prea nepăsători sau prea neatenți pentru a ne implica.

Dacă vom fi preocupați doar de propria persoană e posibil ca la un moment dat să ne trezim pustii pe dinăuntru, goliți de adevărata valoare și debusolați.

Așa că haideți să facem și să ne facem împreună existența mai frumoasă!

Noi suntem 4...buc și jumate' care ne-am propus să facem lucruri poate mici, însa puțin altfel...


Să știți că ne-ar onora să putem salva vieți, să milităm pentru pătura de ozon și toate cauzele mari pentru care omenirea deja luptă și pe care și noi, la rândul nostru le susținem; însă ne-am gândit că stă în puterea noastră și poate fi util și a îngriji minți, suflete și inimi de copil! Ne pricepem a pune...petice țesute din ițe de bucurii și iubire oriunde găsim vreo cicatrice sau vreun loc gol!
Iar adevărul gol-goluț este că acum, doar asta putem face...
Și mai știti ceva? Credem că și voi v-ați descurca de minune!

Vrem să ajutăm cât mai mulți copii instituționalizați sau defavorizați să își cunoască țara, istoria, cultura și datinile prin mini-programe turistice și activități educaționale, recreative și creative adecvate vârstei și nevoilor lor.

Apoi, când ne facem și noi și ei mai mari, tare ne-ar plăcea să îi încadrăm în programe sociale în care să își descopere vocațiile, talentele și poate chiar să se pregatească pentru o meserie.

Vom fi bucuroși să vă ținem la curent cu fiecare pas și "realizare" și ne-am bucura nespus să ne fiți alături cât mai mulți !
Pentru toate acestea, avem nevoie să ne susțineți și ajutați - puteți începe cu un like, apoi cu un share și apoi, dacă sunteți salariați și nu ați completat anul acesta formularul de 2%, îl primim cu mare drag și fără insistențe! :) Dacă sunteți mai curajosi și desfășurați activități liberale, cadrul legal e similar, diferă doar formularul. Iar dacă aveți deja firmele voastre și acestea sunt profitabile, puteți redirecționa până la 20% din impozitul deja plătit pe profit.
Iar dacă vreți să faceți donații sau să dați o mână de ajutor de orice natură, vom fi încântați să vă avem aproape!

Arhitecții de amintiri vă mulțumesc și vă așteaptă alături de ei!